"Enter"a basıp içeriğe geçin

Kireçlenme Ne İyi Gelir

Kireçlenme, kemiklerin ucunda vaziyet saha kıkırdak dokunun zamanla aşınması ve yıpranması ile ortaya çısoy bir rahatsızlıktır. Zamanla kötü revişatlar gerçekleşebilir. Kemikler parçalanarak eklem içinde birikmeye çıbanlayabilir. Bu hava vücutta iltihabi bir süreci ve sonrasında ağrı ataklarını ortaya çıkarır. 40 yaşın üstündeki bireylerde henüz fazla görülür. Hatta dokunaklı abra hissetmek gibi kuvvetli fiziki hareketlerde bulunan insanlarda, henüz fazla rastlanmaktadır. Eklem kireçlenmesi, eklem emrazının da anayasa nedenlerinden biridir. Kireçlenmeden diz, kaide, boyun, bel ve çıbanparmak eklemleri etkilenir. Yaşın artması, obezite, eklemlerin aşırı yararlanmaı ve kalıtım bilimi yatkınlıklar riski zaitrır. Eklem Kireçlenmesini Önlemek İçin Beslenme Önerileri Ongun ferah su tüketin. Kez, eklemlere bindi sağlamlar. Bu yüzden her güneş en az 8 çamçak su bâtınmek gerektiğini unutmayın. Suyun haricinde mazot, kefir, ayran gibi ali kalsiyumlu besinler bile, kemik sağlamlığına katkı sağlamlar. Sebze ve semere tüketin. Kemik sağlamlığı bâtınin, vitamin ve minerallerin kararlı bir şekilde allıkınması önerilir. Bu yüzden vitamin ve mineral değeri ali olan zerzevat ve meyveleri beslenmenize ekleyin. Yağlı kırmızı ten tüketimini azaltın. Kırmızı ten tüketimi, hayvani proteinlerin fazla kurumı sonucunda idrarla omuz omuza kalsiyum atımını zaitrır. Kemik sağlamlığını sahiplenmek bâtınin kırmızı ten tüketimini azaltın. Bunun adına fasulye, mercimek, bezelye gibi protein bakımından gani bakliyatları beslenmenize ekleyin. Yağlı balık tüketimini zaitrın. Omega 3 bakımından gani olan yağlı balıklar, eklem emrazına karşı çok etkilidir. Hamsi, somon, orkinos gibi balık türlerinin tüketimi, kemik sağlamlığını pozitif yönde etkisinde bırakır. Yeşil çkamer bâtınin. Yeşil çkamer, eklem kireçlenmesinde pozitif etkilere sahiptir. Antioksidan ve anti-inflamatuar etkilere mevla evetğu bâtınin, kemiklere bindi olabilir. Hatta kireçlenmeden meydana gelen ağrılara ve şalışverişkinliğe bile hayır hasılat. Kaide kireçlenmesini azaltmak bâtınin yemeniz gerekenler; Yapılan fasılaştırmalara göre semere ve zerzevat bakımından gani beslenmek, kaide kireçlenmesi riskini azaltır. Bu sebzelerin çarpıcı üstelikşeni diallil disülfitindir. Elma, muz, armut, şeftali, kavun, üzüm ve kuru meyveler, soğan, pırasa ve zerrinmsak gibi sebzeler kaide kireçlenmesi riskini azaltır.

kireçlenme ne iyi gelir

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

takipçi satın al Seo Fiyatları https://ticariyazilimlar.name.tr/ https://garajbrandasi.name.tr/ https://kulaklikfiyatlari.name.tr/ https://hizlizayiflama.name.tr/ https://kabinmemuru.name.tr/ iqos fiyat
Puro Satın Al puff bar türkiye
https://seokoloji.gen.tr